مشاوره حقوقی رایگان - ملک توقیفی

من بابت یک فقره چک ملک صاحب چک را توقیف کردم وبعد از انجام روند مراحل دادرسی و کارشناسی نهایتا سند بنام اینجانب صادر شد الان طرف ادعا کرده از زمان کارشناسی تا زمان صدور سند درخواست ضرر و زیان نموده ضمنا ملک هم برابر اعلام شهرداری 38 متر مربع عقب نشینی داره تکلیف چیست

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضرر و زیان بابت چه نیاز به توضیح بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون از زمان قیمت گذاری توسط کارشناس تا زمان مزایده باید کمتر از 6 ماه باشد
و اگر بیشتر از 6 ماه باشد امکان ابطال مزایده وجود خواهد داشت

در ‌مورد عقب نشینی ملک باید در نظریه کارشناسی لحاظ گردد