مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن از شوهر

سلام من دختری هستم 23 ساله که سه سال ازدواج کردم
شوهرم 5سال ازم بزرگتره ولی خیلی عصبی و تو دعواها خیلی بد کتکم‌ میزنه و کنترلشو از دست میده ولی بعد پشیمون میشه و عذرخواهی میکنه
پارسال سیلی محکمی زده بود که پرده گوش چپمو پاره شده بود من بخشیدمش گوشمم بعد 3ماه ترمیم شد
یه هفته پیشم زد تو گوش راستم و پرده گوشمو پاره کرد ولی قول داده که درست میشه و میگه این بار فرق داره
من نمیخوام الان ازش جداشم ولی میخواستم بدونم راهی وجود داره که بدون شکایت بتونم بخاطر گوشم پرونده ای چیزی درست کنم که اگه این اقا درست نشد بتونم طلاق بگیرمو مهریه بهم تعلق بگیره

پاسخ ها :

یک وکیل

شما بدون گواهی پزشکی قانونی و درنتیجه محکومیت زوج و اثبات سوء رفتار او یا نقض یکی از شرایط ضمن عقد هرگز نمیتوانید طلاق بگیرید