مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی و زخمی شدن یک طرف از دعوا

(ما مشهدی هستیم وچندین ساله ساکن رشت) من به همراه پدرم و دختر 4ساله. ام از ماشین پیاده شده ورفتیم میوه فروشی ومادرم ودوبرادرم داخل ماشین بودند من خواستم موز بخرم که چون گره بسته موزی که با نخ پلاستیکی آویزان بود بازنشدمجبورشدم بایه چاقو کوچولوپاره کنم میوه فروش ازاین کارم عصبانی شد باوجود عذر خواهی بنده نبستن مجددنخ .شروع به توهین کرد و گفت اصلا میوه نداریم شاخ و بکش لش ببر بیرون.من گفتم مرتیکه مودب باش اما او خداگواه یک مرتبه باچاقو حمله کردو یه خط رویاروی و یه خط روی صورتم انداخت دخترم وقتی خون روی صورتم روی دید به شدت ترسیدوشروع به گریه کرد من گفتم بزار خانوادم راببرم جواب این کار تومیدم .اما اوبازم ملاحظه پدرپیرم ودختر رانکرد وازپشت بالگد به کمرم زد وباپوزخندفحش ناموسی میاد.برادرم که داخل ماشین بودوقتی من را دید یه
چوب برادشت ودوید سمت پسره که من باالتماس جلوش را گرفتم درهمین حین به جان یه دونه بچم به ناموسم قسم یهو ازقهو خانه مجاور نزدیک به بیست نفر با چاقو وقمه به ما حمله کردند بدون اینکه حتی بدونندچی شده مامانم سریع پایین آمد و بچه را گرفت باوجود التماس به آنها .اما آنها که انگار چیزی مصرف کره بودند مثل وحشیهابامادرگیرشدند که متاسفانه برادرم درناحیه گردن بریدگی عمیقی شدکه با قمه زدندو بعد هم ده نفری هولش دانند که افتاد رومیوه وان موقع هم یه ضربه دیگه با یک چاقوی بزرگ به بازوی برادرم زدند و یه ضربه به دست برادر کوچکم و باچوب سه تا از دنده های پشت کمرم راشکستندناگفته نماندکه من بایک چاقوی کوچک 5سانتی انها رااز خودم وبرادرم دورمیکردم وداداشم هم باوجود زخمهای شدید باچوب سعی دردورکردن انها میکرد.بلاخره پدرم و.من با کمک دو مرد آشنا سریع رفتیم طرف ماشین وبه آنها گفتنم که شما بانامردی هرچه تمام بیست نفری با قمه وچاقومارازدید.حالادیگه دعوا را تمام کنین بزارین ما بریم؟بیمارستان سوارشدیم داشتیم می رفتیم که درحال حرکت ماشین .یکی از آنها خودش رابه ماشین رساند دستش را داخل ماشین کردو یه ضربه دیگه به صورت برادرم زد که صورت برادرم از گونه تا بینی کاملا باز شد نوک بینی برادرم کاملانصف شد.ما حتی وقت نکردیم منتظر 115 .و 110پلیس شویم چون برادرم به شدت خونریزی میکرد از طرفی دخترم نزدیک بود از ترس وگریه زیادو دیدن ان همه خون نزدیک بود سکته کند .ان شب بدترین شب زندگی خانواده م شد وماسریع رفتیم بیمارستان پورسینا رشت برادرم دو عمل سنگین روی بازو وگردنش انجام شد و یه هفته بستری شد و شش واحد خون هم دریافت کرد.دست برادر کوچکم هم یازده تا بخیه خورد.ومن هم سه تا دنده کمرم شکست..اما صورت برادرم راگفتندباید ببریم بیمارستان ولایت .شایان ذکر که دکتر جراح برادرم گفت این ضربه ها به قصد کشتن زده شده است.وقتی مرخص شدیم وان جا ویزیت شد گفتند نزدیک به سی میلیون تومن هزینه جراحی پلاستیک میشود.که هنوز با گذشت دوماه ونیم انجام ندادیم چون پول نداریم هزینه درمان هرسه مادربیمارستان پورسینا24میلیون تومن شد که پرداخت کردیم.باوجود شکایت باوجود داشتن چند شاهد و بودن دهها دوربین مداربسته درمحل حادثه.وداشتن 4دوربین درداخل و بیرون میوه فروش .نمیدانم چراقاضی فیلم دوربین را از آنها نگرفته وان ها همچنان باگذشت نزدیک به سه ماه برای خودش آزادنه میچرخندوانگار نه انگار که آنها نزدیک بودبرادرم رابکشند.اخه این چه قانونی است که فقط به خاطر اینکه ماغریب هستیم قاضی آشکارا جانب آنها رادارد ودرجلسه اول گفت اگردوطرف رضایت ندین هردوطرف که( سه نفر ما وسه نفراز انهاهستند) بایدبرویدزندان.انها هم گفتندمافقط 3میلیون میدهیم این درحالی هست که به غیرازهزینه صورت برادرم که (30میلیون)میشود وهنوزعمل صورتش مانده .وهزینه بیمارستان به غیراز هزینه ها کرم ترمیم کننده وداروها هزینه ها بعدی .......(((24میلیون تومن نقدی ازما گرفتنددربیمارستان پورسینا.))) درضمن انها اقدام به خودزنی کردند که پزشک قانونی سریعا نوشته بود این زخمها خود زنی است وربطی به روز واقعه ندارد فقط دو زخم جزئی درسینه یکیشان را 10میلیون دیه اعلام کرده بود. {{پزشک قانونی دیه ما را 60میلیون تعیین کرد.}}ازشما وکلای عزیز محترم خواهشمندیم به خاطر گریه بی وقفه مادرم و ترس واشکهای دخترم مارا یاری کنید.((قاضی محترم ،اگر خون ما پایمال شود شما را به خدا واگذار میکنم این چه بی عدالتیست.(نفرین ولعنت خدابه تمام کسانی که باوجود بودن مادر ودخترکوچکم حاضرنشدندحتی کوچکترین کاری برای ما بکنند وفقط نظارگر بودند.باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان نزاع دسته جمعی و ضرب و جرح عمدی از ان ها شکایت کنید و اگر حکم برای دیه کافی نبوده به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید و بابت هزینه ها میتوانید از باب تسبیت مسئولیت مدنی دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رضایت ندهید و تا آخر پرونده را پیگیری نمایید
و به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

و حتما باید مجازات حبس سنگین صادر شود

و هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است