مشاوره حقوقی رایگان - رفع فک پلاک

کامیونی در فروردین 1400 خریداری کردم ،به علت اختلافات علیه یکدیگر دادخواست دادیم، در حکم بدوی خریدار محکوم به پرداخت باقیمانده ثمن و خسارات تاخیر تادیه و ...شدم، و فروشنده محکوم به تحویل کامیون و انتقال سند و مدارک و... شد، اینجانب(خریدار)در تاریخ اسفند 1400 اعتراض کردم که 1_درخواست اجرت المثل 2_نقض خسارت تاخیر تادیه ،چون فروشنده سند بنام اینجانب انتقال نداده بود...اکنون هیچ حکمی از تجدید نظر نیامده ،و فروشنده شکایت تعویض پلاک کرده و جهت تعویض پلاک هم وکالت نمیدهد، باید چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حکم قطعی شود و سپس درخواست اجراییه کنید حضوری پیگیری کنید