مشاوره حقوقی رایگان - سند ملکی جهت ضمانت سرمایه

با سلام و خسته نباشید
به سرمایه ای جهت کسب و کار و راه اندازی کارگاه نیاز دارم و سرمایه گذار جهت دادن سرمایه درخواست سند ملکی کردن
با توجه به اینکه سند در رهن سرمایه گذار در میاد اون اقا میتونه سند به اسم خودش بزنه؟ ارزش ملک دو برابر سرمایه هستش؟ و متن قرارداد باید به چه گونه ای باشه که خونه رو بالا نکشه
ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به شرایط قراردادیکه تنظیم من نمایید دارد ‌‌جهت تنظیم قرارداد تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر -متن قرارداد به لحاظ تخصصی بودن باید یک وکیل تنظیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما باید قرارداد دقیق توسط وکیل ‌تنطیم گردد تا در آینده مشکل خاصی ایجاد نگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید قراردادی با سرمایه گذار تنظیم کنید
اولاً قبل هر کاری شما باید مطمئن باشید که در این سرمایه گذاری متضرر نخواهید شد و سودی که قرار است به سرمایه گذار پرداخت کنید باید متناسب باشد.
ثانیاً: قرارداد باید به صورت شفاف و کامل تنظیم شود و همه موارد در قرارداد قید شود.
ثالثا: در قرارداد به رهن دادن ملک اشاره کنید و نحوه اقدام سرمایه گذار به صورت شفاف اشاره کنید سپس به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و سند رهنی تنظیم کنید.
اگر همینطوری سند را به نام سرمایه گذار انتقال دهید و یا اینکه قولنامه تنظیم کنید احتمال اینکه در آینده مشکلی پیش بیاد خیلی بیشتر است.