مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه تبادل لوایح

سلام وقت بخیر
بعد از صدور رای دادگاه مطالبه وجه به نفع بنده به عنوان خواهان من تقاضای صدور اجرائیات نمودم که بلافاصله ابلاغیه ای از طرف همان شعبه شورای اختلاف برای من صادر شد با موضوع تبادل لوایح تا 20 روز الان بنده باید همان لایحه ی قبلی را دوباره ثبت کنم یا لایحه جدید بنویسم دقیقا داخل لایحه باید چی بنویسم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص موضوع پرونده شما خوانده تجدیدنظرخواهی نموده است

است شما می بایست مطالب ایشان را مطالعه و در دفاع آن لایحه تقدیم دادگاه محترم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست اجرای ‌حکم بعد از قطعیت رای امکان دارد

طرف مقابل تجدیدنظرخواهی کرده است و شما باید لایحه دفاعیه جدید برای دادگاه ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از جریان تبادل لوایح و قطعیت رای اجراییه صادر خواهد شد برای تبادل لوایح باید به شعبه مراجعه کنید و ببینید دفاعیات فرد مقابل چه بوده و بر آن اساس لایحه تنظیم کنید لایحه قبلی کاربرد ندارد