مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به سهمیه در کانون مشاوران

سلام، بنده در ازمون اخیر مشاوران حقوقی که شهر ما فقط سه نفر ظرفیت داشت، شرکت کردم، میانگین نمرات بنده شد 55 درصد، اما دوستان من که هر سه نفر سهمیه داشتند و زیر چهل درصد زده بودند قبول شدند!!! در ادامه هم یکی ازین سه نفر که کانون مرکز هم با سهمیه قبول شده بود از مشاوران انصراف داد، اما در تکمیل ظرفیت هم تنها جایی که تکمیل ظرفیت نیرو نگرفت شهر ما بود! از ترس ستاره دار شدن جایی شکایت نکردم، الان بنظر شما بزرگواران میشه جایی اعتراض کرد؟ و سوال اخر اینکه وقتی سه نفر فقط ظرفیت داشتند باید هر سه نفر سهمیه دار میبودن؟ امسالم دارم وقت و عمرم رو میزارم، اگه باز اینجوری شد بکجا باید اعتراض کنم که تفکر سهمیه گیر بودن نداشته باشند؟

پاسخ ها :

علیرضا سودمند

جناب آقای علیرضا سودمند :

مورد شما حقوقی نیست. ولی به نظر میرسه ظرفیت 3 نفر برای شهر ما در انتخابی آزمون مرکز مشاوران به افراد سهمیه دار رسیده باشه و میتونید برای اطلاع از این موضوع با بخش پیگیری نامه و درخواست سایت مرکز مشاوران قوه قضاییه در تماس باشید