مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر شرکت (ورشکستگی به تقصیر)

با عرض سلام . به موجب حکم دادگاه از شرکتی طلبکار هستم ، منتهی چون محکوم علیه شخصیت حقوقی و مصون از جلب و بازداشت است ، شرکت طلب رو پرداخت نمیکنه ، آیا می تونم مستند به ماده 34 اجرای احکام مدنی از مدیر شرکت شکایت کنم ؟ نکته دیگه اینکه با توقیف حسابهای بانکی شرکت متوجه شدم ، که موجودی حسابها صفر و تعداد زیادی هم چک برگشتی داره و ظرف 1 سال گذشته حسابها تراکنشی نداشته ، شرکت چند فقره وام هم گرفته و حدود 1 سال هست که اقساط هیچ کدوم رو نمیده ، آیا با توجه به این مسائل میشه دعوی ورشکستگی به تقصیر علیه مدیر شرکت اقامه کرد ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ورشکستگی بلی ولی اینکه به تقصیر باشد بسته به نظر قاضی است وبس.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگراعلام ورشکستگی کرده مدیر تصفیه دارد بنابراین ازطریق مدیرتصفیه به حق وحقوق خودمیرسید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ضمن تایید نظر همکاران محترم ، در خصوص شرکت تجاری اگر بحران مالی شرکت بعلت تصمیمات هیئت مدیره و مدیر عامل آن باشد ایشان مسئول خواهند بود، با توجه به اجرائیه صادره از اجرای احکام اگر شرکت حکم را اجرا نمی کند، به طرفیت شرکت دادخواست ورشکستگی اقامه نمایید و ضمن آن تقاضای دستور موقت دائر بر ممنوع الخروجی و صدور قرار توقیف مدیران شرکت را نمایید.