مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به کلیه مدارک خودرو بنام خریدار

باسلام اینجانب در سال 94خودرویی با قولنامه عادی خریداری و مبلغ کل معامله را نقدا به فروشنده پرداخت نمودم و فروشنده مقرر شد در اولین فرصت کاری خود دریکی از شعب ثبت حاضر و در مورد انتقال مدارک خودرو فوق انجام تعهد نماید ولی از سال 94 تا کنون حاضر به این تعهد خود نگردیده و درصورتیکه در سال 97 از سوی اجرای احکام خودروی فوق مورد توقیف صادر گردیده بدلیل خلافی هرگونه بدهی ی دلیلی از سوی خریدار بوده که این موضوع باعث اختلال در این مورد گردیده ولی فروشنده تابحال حاضر نگردیده چه در مورد تعهدات خود و همچنین در مورد چرایی توقیفی شدن خودرو فوق علی هذا از شما وکلای محترم تقاضایی راهنمایی دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و الزام به فک پلاک بدهید