مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه به نام دو نفر

با سلام زمینی به نام من بوده و چون مشکل جاده داشت برای اینکه من به دادگاه نروم به نام خودش کرده مبایعه نامه را،یعنی فروشنده مجدد به نام او باهمان تاریخ من نوشته،فقط امضای شاهدها متفاوته،تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است باید ببینیم مشکل دقیقا چیه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

علیه وی شکایت فروش مال غیر نمایید جهت توضیح بیشتر میتوانید مشاوره تلفنی با بنده داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بنام‌چه کسی؟ سوال را واضح مطرح فرمایید.در معامله باید قصد و رضا باشد.نیاز به بررسی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مبایعه‌نامه میباشد