مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند از خانه

سلام
دخترم و تازه به سن 18 سالگی رسیدم مادرم بعد ازدواج دومش که جدا شد به من گفت نمیتونم خرجتو بدم و از خونه بیرونم‌کرد تا یاد دارم پدرم زندان بوده نه پدربزرگ دارم نه مادر بزرگ حضانتمم دست مامانم هروقت بهش میگفتم میگفت من تا 18 سالگی حضانتت و میخاسم‌الان برو الانم ک بیرونم کرده چند روزه خونه دوستم هستم
بنظرتون میتونم‌از دستش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
می توانید دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید، البته اگر مادرتان درآمدی نداشته باشد تکلیفی در پرداخت نفقه شما ندارد.
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.