مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سلام دختری 23ساله هستم که از 18سالگی مستقل زندگی میکنم و خانواده مشکلی نداشتن تا الان.
یکماهه ک میخوام با کسی ازدواج کنم و صیغه دائم خونده شده و باکره نیستم منتظر رای دادگاهیم که عقد محضری بشه و اثبات زوجیت
الان پدر بنده میخاد شکایت کنه به عنوان فرار از خانه و ازدواج
(پدر مادر طلاق گرفتن و هیچ ارتباطی با ایشون نداشتم برای رضایت ازدواج درخواست پول کردن از من که ندادم و رفتم دادگاه رای بگیرم )
الان شکایت ایشون به جایی میرسه؟؟ و حکم و مجازات داره؟
ایا ایشون میتونه منو برگردونه خونه ؟
و پدر معتاد هستن و ناراحتی اعصاب هم دارن همش دنبال ابرو ریزی هستن اگر مزاحمتی ایجاد کردن بنده میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بعد از 18 سال می توانید مستقل زندگی کنید نگران نباشید
بابت مزاحمت می توانید شکایت نمایید بدوا سعی نمایید مسالمت آمیز حل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رسیده اید و برای ازدواج دادخواست تجویز ازدواج دهید تا بررسی شود. پدرتان نمیتواند شما را مجبور به کاری کند و اگر درگیری پیش آمد میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما باکره نیستید نیازی به حکم دادگاه ندارید می توانید ازدواج نماید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چون باکره نیستید نیازی به اذن ازدواج ندارید. شکایت فرار از خانه نیز به نظر موجه نخواهد بود.