مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکالت برای دریافت نفقه اجرا گذاشتن مهریه

سلام من 25 ساله ازدواج کردم طول این سالها بارها به دلایل مختلف از کار کنار گذاشته یا ترک کرده .جانبازه ویک مستمری 5 م داره .عملا نفقه نمیده و میگه خودت برو کار کن .با وام جانبازی و چند وام دیگه وفروش طلا های من وکمک مالی خانوادم 8 سال پیش خونه خریدیم که موفق به پرداخت اقساط نشد و برای خلاصی ،من از ارثیه پدری خانه را با قولنامه از او خریدم ولی بخاطر وام جانبازی و در رهن بودن سند بنام من نشده الان میخواهم بدونم چطور میتونم درخواست نفقه و مهریه کنم . و همچنین خانه ام را نجات دهم واین کار چقدر هزینه دارد.مهریه من200 سکه است و خانه الان تقریبا 3 میلیارد.

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر مورد اول سوال که خرید قولنامه ای ملک‌ می باشد، با طرح دادخواست و معرفی شهود به دادگاه احتمال اثبات مالکیت شما وجود دارد.مهریه شما نیز از طریق اجرای اسناد رسمی قابل مطالبه است. برای نفقه نیز باید از طریق دادگاه مطالبه نفقه ایام گذشته کرده که بار اثبات بر دوش شما بوده و به شاهد نیاز دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ‌مورد مهریه ، شما باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید

در مورد نفقه شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید

در ‌مورد خانه ، شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید
و ..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید برای بقیه مپارد هم نیاز به بررسی دارد