مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

ماشین توسط راهنمایی و رانندگی به دلیل صدای بلند آهنگ متوقف شد و با مثبت بودن تست الکل به پارکینگ انتقال داده شد و روی قبض پارکینگ شرب خمر و رانندگی در حالت مستی عنوان شده بازداشتی صورت نگرفت و راننده تعدادی کاغذ را در پارکینگ بدون خواندن امضا و اثر انگشت زده است.
با مراجعه به راهنمایی و رانندگی برای رفع توقیف خودرو آیا برای راننده دادگاه تشکیل می‌شود؟و با انکار راننده در دادگاه چه حکمی داده میشود
راننده بدون هیچ گونه سابقه کیفری است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تست مثبت شده است
امکان محکومیت به شلاق وجود دارد
وکیل دادگستری اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای رفع توقیف می توانید از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید.
اگر به خاطر شرب خمر پرونده را به دادگاه ارسال کرده باشند از دادسرا برای شما پیامک ارسال می شود که به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر سامانه ثنا ثبت‌نام نکرده آید بهتر است در سامانه ثنا ثبت‌نام کنید تا اگر پرونده ای در دادگاه ثبت شد به شما ابلاغ بشه.