مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارسال پرونده به دادگاه تجدیدنظر به چه صورت است ؟

سلام.... حدود یک ماه از ثبت دادخواست تجدیدنظر بنده گذشته اما هیچ خبری از پیام و ابلاغ نیست. میخواستم بدونم چه مدت زمان میبره تا پرونده از شعبه صادرکننده رای به دادگاه تجدیدنظر ارسال شود ؟ از چه طریق باید فهمید پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است ؟ شعبه رسیدگی از طریق دادگاه تجدیدنظر مشخص و ابلاغ میشود ؟ امکان داره شعبه صادرکننده پرونده رو ارسال نکند ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید پیگیری کنید