مشاوره حقوقی رایگان - آپارتماني كه بدون پاركينگ قولنامه شده ولي الان ثبت با...

باسلام و ادب.ملك قديمي داشتم كه باتوجه به متراژ كم زمين 100درصدآن ساخته شد.درسه طبقه وبدليل نداشتن پول يك طبقه راقولنامه كردم .البته درقولنامه ذكرشدكه بدون پاركينگ هست.ولي چون دركنارساختمان پزشكان قرارگرفته وعليرغم اينكه تجاري نيست ولي براي مطب كرايه مي كنند.حالاكه سندآماده شده -ثبت اسنادبراي هرطبقه يك پاركينگ درنظرگرفته ومي گويندبخشنامه جديدهست.ودرحال حاضرخريدار دبه كرده كه يا من هم در اجاره پايين شريك هستم وگرنه شكايت مي كنم.البته هنوزسندرابه نامش نزدم.وقيمتي كه بهش فروختم بدون پاركينگ بوده.تمنادارم مراراهنمايي فرماييد.درضمن در دفتر املاك بما نگفتند كه بدون پاركينگ نمي توانيد بفروشيد و خدا آگاه هست اطلاعي نداشتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان غ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام چون ذکر شده در قرارداد شما مسئولیتی ندارین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای پاسخ دقیق باید قرارداد شما بررسی شود ولی احتمالا مسولیتی برای شما نیست