سلام، دلیت کردن حساب کاربری در روبیکا باعث حذف تمامی اطلاعات و پیامهای شما خواهد شد و دیگر قابلیت دسترسی به پیامهای قبلی شما وجود نخواهد داشت. اما باید توجه داشت که اگر قبلاً با افرادی در روبیکا چت کردهاید، این افراد ممکن است از طریق پیامهای قدیمی که در گوشیشان باقی ماندهاند، به شما دسترسی داشته باشند. برای جلوگیری از این موضوع، بهتر است تمامی پیامهای حساس را از گوشیتان حذف کنید. همچنین، برای حفظ حریم خصوصی خود، بهتر است از اشتراک در گروههای مختلط در روبیکا خودداری کنید.