مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا در روستا

سلام یه زمین توشمال خریدم سال 97 که یک خانه قدیمی با کنتور آب و برق و گاز 20 ساله داشت بعد از خرید اقدام به گرفتن سند کردم و سند تک برگ 6 دانگ عرصه و عیان رو اخذ کردم در سند بدلیل وجود بنای قدیمی که آن زمان جواز ساخت و پروانه در روستا نبوده قید شده بنای احداثی که متراژ و هیچ مشخصاتی از بنا ذکر نشده
بعد از اخذ سند بازسازی کردیم و یک اتاق 35 متری و یک تراس 30 متری زیر شیروانی ساخته ایم در زمان ساخت دهیاری هیچ ممانعتی برای ساخت اتاق بهار خواب نداشت
بعد 2 سال و تعویض دهیار الان میگن باید مجوز میگرفتی از دهیاری
آیا الان بعد ساخت دهیاری میتواند ادعایی کند برای نگرفتن مجوز و با توجه به اینکه در سند فقط ساختمان احداثی قید شده و متراژ و تعداد طبقات ذکر نشده
آیا میتوانند طرح شکایتی کنند ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید