مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دریافت حقوق بازنشستگی پدر برای دختران

**اینجانب خانمی با سن 65 سال میباشم .بعد از ازدواج به اصرار همسر کار رسمی خود را ترک و به خارج از کشور مهاجرت کردم در انجا همسرم کار میکرد ولی متاسفانه ایشان فوت کردند و من با توجه به شرایط سنی خود و اینکه هیچگونه مستمری نداشتم به ایران مراجعه نمودم آیا امکان استفاده از مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی پدرم را دارم ؟ با توجه باینکه پدر و مادرم هردو فوت کرده اند و اینجانب فاقد کار و مسکن میباشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر امکان دریافت مستمری مربوط به شغل خود ، وجود نداشته باشد شما میتوانید درخواست مستمری پدر را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

بله، با توجه به شرایطی که بیان کردید، امکان دریافت حقوق بازنشستگی پدرتان از سوی تأمین اجتماعی وجود دارد. در این صورت، شما می‌توانید به عنوان وراث بازنشستگی پدر خود درخواست دریافت این حقوق را به تأمین اجتماعی ارائه دهید.

در این مورد، باید به صورت مستمر و با توجه به شرایط و مقررات تأمین اجتماعی، با این سازمان ارتباط برقرار کنید و اطلاعات لازم را در خصوص وراثت بازنشستگی پدرتان ارائه دهید. همچنین، باید توجه داشته باشید که ممکن است برای دریافت این حقوق، شما نیاز به مدارک و اطلاعاتی دیگر نیز داشته باشید که ممکن است توسط تأمین اجتماعی درخواست شود.

بهتر است با مسئولین تأمین اجتماعی تماس بگیرید و از آنها در مورد مدارک و نحوه دریافت حقوق بازنشستگی پدرتان برای شما به عنوان وراث بیشتر اطلاعات دریافت کنید.