مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرمای پدر

من مدت پانزده سال در مزرعه کشاورزی پدرم به عنوان کارگر بیمه بودم و اکنون هم مشغول کار هستم مدت یکماه هست ک پدرم فوت شده است ایا بیمه من قطع می‌شود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با عرض تسلیت به مناسبت درگذشت پدر گرامیتان، در خصوص بیمه شما به عنوان کارگر، بسته به اینکه شما به عنوان کارگر بیمه شده در چه نوع بیمه‌ای (بیمه تامین اجتماعی، بیمه بازنشستگی، بیمه حوادث، بیمه بیکاری و ...) ثبت شده‌اید، قوانین و مقررات متفاوتی وجود دارد.

در بیمه تامین اجتماعی، باید بررسی شود که آیا پدر شما به عنوان کارفرمای شما نیز در بیمه تامین اجتماعی ثبت شده بوده یا خیر. در صورتی که پدر شما کارفرمای شما بوده و بیمه تامین اجتماعی برای او پرداخت می‌شده بود، بعد از دریافت مدارک لازم و تکمیل فرم‌های مربوطه، شما به عنوان کارگر، ادامه بیمه خود را خواهید داشت.

در هر صورت، بهتر است با اداره بیمه‌ای که شما در آن ثبت شده‌اید تماس بگیرید و موضوع را با کارشناسان آنجا مشورت کنید. آنها می‌توانند شما را در مورد مراحل لازم برای ادامه بیمه کمک کنند.