مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

سلام خسته نباشید. شوهر من 11 ساله پیش تو سربازی گوشش آسیب دیده تو اون زمان رفته پیش پزشک پایگاه که کرمان هم بود فرستادنش تهران بیمارستان ارتش پیش شورای پزشکی و دکتر بهش معافیت نگهبانی از رزم داده بعدش آخره خدمت سربازی رفت پیش دکتر و گفته که خیلی آسیب گوشش بدتر شده . دکتر گفت بخاطر آسیب گوشت ممکنه جانبازی هم بهت تعلق بگیره ولی بعدش سرگروهبان یگان مدارک کامل نداده به همسرم برای همین نشد که جانبازی بگیره. الان سوال من اینه که اگه شوهر من الان بخواد جانبازی بگیره چیکار باید بکنه؟ کجا باید بره؟ ممنون میشم جواب سوال منو بدید. شوهرم الان واقعا بخاطر گوشش ناراحته بیشتر وقتا چیزی نمیشنوه. هرجا میره برای کار تا استخدام بشه بهش کار نمی‌دن بیشتر از یک ساله شوهرم بیکاره لطفاً کمک کنین به ما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید مدارک پزشکی خود را به بنیاد ارایه کند و در کمیسیون احراز مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تایید، موضوع جانبازی به کمیسیون پزشکی برای تعیین درصد اعلام می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی به شهادت ارگان یگان خدمتی شوهرتان، پیگیری کنیدتا وضعیت جانبازی بررسی شود