مشاوره حقوقی رایگان - گواهی دادن در استشهادیه کذب

آیا کسی میتواند در دادگاه بگوید من به این دلیل این استشهادیه محلی امضا کردم چون که فکر میکردم ملک مال ایشان میباشد و جرم این گواهی که به قول خودش میگوید من فکر میکردم ملک متعلق به ایشان هست چیست؟ و مجازاتش چقدر در قانون تعیین شده،، حال چندین نفر زیر یک استشهاد محلی امضا نمودن و شخصی که استشهادیه تنظیم نموده بر علیه بنده شاکی شده که این ملک متعلق به ایشان میباشد درصورتی که ملک مال بنده هست استشهاد در تاریخ یک هست نود نوشته شده و شاکی یک جا گفته این ملک سال نود دو من به ایشان دادم بجای پولی که مثلا از من طلب داشته در جای دیگر گفته این ملک سال نود و پنج من به ایشان بخشیدم حال با توجه به گفته های شاکی من در رابطه با استشهادی به دادگاه ارائه کرده میتوانم علیه امضا کنندگان اقامه دعوی گیری کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام اگر هنوز رای صادر نشده در جلسه ی دادگاه میبایست درخواست حضور شاهدیاشاهدین رو درخواست کنید و ضمن سوالاتی از پیش تهیه شده تناقض گویی و گواهی کذب آنان رابه دادگاه اثبات کنیدوتوصیه میکنم همراه خود وکیلی مسلط به کار حقوقی داشته باشید.چون سوالاتی که بایدپرسیده شود سرچشمه از آگاهی واشرافیت وکیل نسبت به علم حقوق خواهد داشت.مویدباشید