مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله با وکالت و قولنامه بنگاه

سلام من حواله یک دستگاه سمند سورن را فروختم و طبق قانون جدید یکماه قبل از تحویل به پارسtu5تبدیل کردم و قرار شد 46 تومن مابه تفاوتی که به حسابم واریز می‌شود برای من باشد اما خریدار زیر قولش زده و می‌گوید پولم را بده تا سفته های ضمانت را بدهم با این که تفاوت قیمت سمند سورن با پارس150 میلیون تومن است .و مدارکی که به خریدار دادم یک وکالت برای سمند سورن که با همون وکالت رفته پارس رو تحویل گرفته و یک قرارداد بنگاه که در آن قید شده که خودرو سمند سورن میباشد و اکنون من شکایت دارم که پارس من را بیاورد و سمند سورن که در قولنامه قید شده است را به ایشان تحویل بدهم آیا حقی دارم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا خرید و فروش حواله خودرو غیر قانونی است بنابراین قانون از ان حمایتی نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از نظر کمپانی قابل خرید و فروش باشد قانونی است