مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید پدر بنده بی سواد هستش سال گذشته میرود شهر کامیون دارن برای خرید کامیون نمایشگاه دار همه چیو شفاهی میگه اینکه 7 روز کامیونو خریداری میکند و 25 روزه تحویل میده اما ما دو سوم پول ماشیونو همون روز اول پرداخت میکنیم بقیشم قرار بوده نمایشگاهی وام بگیره و 25 روزه تحویل بده اما به جای قولنامه میاد قرار داد کلا یکطرفه به نفع خودش مینوسه و پدرم چون سواد نداشته مهر میزنه و اثر انگشت ..واینکه کمیسیون یک درصد 8 درصد میگیره .1 اینکه ما یک شاهد از همکارای خودش داریم که روز اول قرار چطوری بوده... 2اونجا مجوز فروش نداره غیر قانونی داره کار میکنه3اینکه قولنامه ب پدرم نداده که ندادن قولنامه جرم چون درب ورودی شهرک هم نوشته شده...4 کمیسیون غیر قانونی گرفته 5 اینکه 10 ها پرونده کلاه برداری داره تو اتحادیه6اینکه خود اتحادیه نامه برای دادگاه زده که این کلاه برداره 7این اومده تو قراردهد نوشته ماشین طبق قیمت روز یعنی 4 ماهه چیزی ک تو قرارداد نوشته 8از پدرم وکالت بلاعزل گرفت برای وام شرکت لیزینگ که به ما بعد 40 روز گفت ک بیاد سند خونه بیارید که کار اوراق وام رو انجام بدیم توشرکت لیزینگ ک ما بعد مراجعه فهمیدیم که اصلا با وکالت وام ب این اقا نمیدن همونجا کارمند شرکت گفت ما هیچ وامی ب این اقا نمیدم اینم جرم دیگه هست 9این اومده 50 درصد پرداختی ما رو وجه التزام گذاشته که اگه ماشین اماده بود سر چهار ماه وطبق قیمت روز اگه بعد 5 روز نیومدن بگیرن قراردادو یکطرفه فسخ و 50 درصد پولو بهتون برمیگردونم ماشین در ناریخ قرارداد2830 بوده که پرداختی ما 1750 بوده تیا با اینکه ما شاهد دهریم و پدرم بی سوادهستش واینکه پروندهای متعدد دارد میتوانیم ثابت کنیم واین مااز طریق اتحادیه و اصناف حکم پلمپش رو هم گرفتیم اخطار ده روز فرستادن واینکه پلمپ بشه تا رضایت پدرم نباشه باز نمیشه؟ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکوائیه کلاهبرداری را مطرح نمایید

و بعد دادخواست ابطال قرارداد مالی
و مطالبه وجه طبق قیمت روز را مطرح نمایید
و ...