مشاوره حقوقی رایگان - زمین در بافت و حریم روستا

سلام
زمینی را در سال 89 در یکی از روستاهای شمال خریداری کردم و تمام مجوزهای ساخت نیز اخذ شده اما منابع طبیعی حکم قطعی خلع ید و تخریب گرفته
باتوجه به اینکه ملک در حریم و بافت روستا قرار دارد آیا امکان لغو این حکم وجود دارد ؟
با در نظر گرفتن ماده 4 قانون ساماندهی مسکن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید به این تصمیم قلع و قمع بنا اعتراض کنید . مرجع تظلم خواهی در این خصوص ، دیوان عدالت اداری است که شما از طریق سامانه ساجد می توانید اقدام کنید .