مشاوره حقوقی رایگان - نقش مسکن اجاره ای، اثاثیه، رفتار زوج، در صدور حکم تمکین زوجه

باسلام و احترام. من یکدستگاه آپارتمان مسکونی به ارزش کارشناس ثبت اسنادی پارسال به قیمت 6 دانگ یک میلیاردو هشتصد هزار تومان داشتم که هنوز از طریق ثبت برای انتقال دو دانگ سهم زوجه، اقدامات قانونی بلحاظ عدم پرداخت حقوق دولتی و شهرداری و ... انجام نشده است. بلحاظ ترک بی دلیل منزل توسط زوجه با وجود ارسال قبلی اظهارنامه برای وی، جهت تمکین و با وجود تقدیم سند رسمی آپارتمان که هنوز 6 دانگ به نام من می باشد. در جلسه دادگاه، قاضی خانواده بلحاظ اینکه همسرم موفق به برنده شدن مزایده 2 دانگ منزلم شده ایراد کرد که باید منزل 6 دانگ داشته باشی و یا اجاره کنی ... که با قاضی کمی هم حرفمان شد. وکیل همسرم می گفت جهیزیه را می خواهند و باید اثاثیه و منزل در شأن باشد. ضمنا قبلا یک بار بینی همسرم شکسته شده است. سوالم اینست آیا حالا که کارشناس آمد و خانه اجاره ای از خواهرم را با قیمت خیلی پایین تر در منطقه بهتر و با کلاس تر از منزل پدری اش، ملاحظه و اثاثیه ای که اکثر آن از طریق خواهرم در اختیار من قرار گرفته است را هم صورت برداری کرد و محکومیتی در ایراد ضرب و جرح پس از ماجرای بینی همسرم نداشته ام آیا به فرض گزارش مثبت کارشناس، احتمال بهانه دیگری از سوی قاضی یا وکیل خوانده، ممکن است پیش آید؟ آیا تمکین صادر خواهد شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر مشکل دیگری نیست