مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام خسته نباشید من از خیانت همسرم مطمعنم فقط گوشی با خودش نمی بره چون با صاحب کارش نزدیکی میکنه من چند بار روی شونهاش رو موقعی که خواب بوده دیدم معلومه کسی مکیده یا گاز گرفته چطور می تونم ثابت کنم وازش جدا بشم دیگه خسته شدم خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این ها دلیلی کافی برای اثبات ادعا نیست باید مدرک مکتوب مثل چت و یا فیلم باشد