مشاوره حقوقی رایگان - متهم دزدی

سلام آیا بازپرس میتونه کسی رو که فقط شاکی شماره پلاکشو برداشته، و تو شناسایی گفته این دزد نبوده، شماره پلاک هم تو دوربین نیفتاده کسی رو یه ماه بازداشت موقت کنه به سندم آزاد نکنه بعد یه ماه زندانی شدن بردن دادسرا، بازپرس میگه گردن بگیر دزدی رو تا با قرار وثیقه آزاد بشی، متهمم میگه من کاری نکردم تو آگاهیم که کتک زدن گفته من نکردم ، باز فرستادنش زندان ، قرار وثيقم بیست میلیونه، به نظرتون چقد زندان می مونه ، حکمش چی میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قرار بازداشت موقت قابل اعتراض است . درصورت اثبات سرقت مجازات آن حبس می باشد

عادل بابایی

عادل بابایی :

حق نداشت برای چنین موضوعی یک ماه بازداشت موقت بزند ...اما الان قرار ئثیقه است و تا وثیقه را نسپارید در زندان می ماند اما اگر وثیقه را گذاشتید حق ندارد ازاد نکند ..میتوانید از ازبازپرس شکایت کنید