مشاوره حقوقی رایگان - در فته طلب چه چیزی نوشته شود که وام گیرنده اقساط خود را حتما پرداخت کند؟

سلام دوست من زیر پوشش بهزیستی است والان می‌خواد وام‌بگیرد به مبلغ150میلیون که بین هر دویمان تقسیم شود،من و برادرم هم ضامن ایشان شویم.ایا من می‌توانم از ایشان سفته بگیرم بابت پرداخت اقساطش؟چه چیزی در سفته نوشته شود که اقساط را پرداخت کند؟ واینکه ایشان درآمدی از خود نداشته من می‌توانم کارت یارانه را بگیرم که خیالم از پرداخت وام راحت باشد برای مدت پنج‌ سال؛چه نوشته ای و تعهدی بگیرم که کارت را طی این چند سال نسوزاند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است متنی تخصصی تنظیم گردد