مشاوره حقوقی رایگان - تشویش تهمت افترا

نفری رفته از سر دشمنی گزارش کذب برا دوستانم داده نیرو انتظامی که بررسی شد و کذب بود به گونه ای که به من شک کنند چون اصلا این نفر را نمیشناسند حتی آدرس و نام شان را از من گرفت قسمت اول که استعلام هست در دادنامه در خواست کردم استعلام باید بشه تا نفری که تشویش شده بعد از ورود ماموران بیاید و بگوید چه صحبتی کرده پرونده باید به چه صورتی پیش ببرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و