مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام ، من چند واحد آپارتمان و 2باب مغازه در سال96 پیش خرید کردم،بعد از اتمام کار تا 80درصد حکم تخریب برای ساختمان آمد، در ماده100 و دیوان رای به قوت خود باقی ماند،سازنده به بنده پیشنهاد تهاتر دادند به قیمت روز، با یک پیش خرید دیگر، من قبول کردم و یک ملک دیگر هم در تهاتر به سازنده ها دادم،بعد از گذشت 2سال هنوز ملکی ساخته نشده، دریک بند قرارداد صاحب زمین با سازندگان که من از آنها پیش خرید کردم،ذکر کرده تا زمان اسکلت بندی حق پیش فروش ندارد، و براین اساس تقاضای ابطال معامله من با سازنده ها را مطرح کرده، درصورت ابطال یا در صورت فسخ چه میشود؛ ملک تخریبی قبل به من عودت میشود یا پول نقد ملک تخریبی و همینطور یک ملک سند دار دیگر که تهاتر کرده بودم به شخص دیگر فروخته تکلیف آن چه میشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.