مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

سلام دیروز هنگام عبور از عرض خیابان، روی خط عابر، خودرویی حق تقدم عابر را رعایت نکرد و بعد شروع به فحاشی کرد. اعتراض کردم. سرنشینش که مرد تنومندی بود پیاده شد و با مشت به فک من کوبید و رفت. من یک عکس از فرد و خودرو گرفتم. فکم به شدت درد می کند ولی نمود کبودی ندارد. شاهدی هم جز عکس ندارم‌. چطور می توانم شکایت کنم. چقدر شانس موفقیت دارم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به کلانتری مراجعه نمایید با بررسی ادله ادعای شما اثبات می شود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به دادسرای محل مراجعه نماییدوتقاضای معرفی به پزشکی قانونی کنیدکه پس ازتأییدپزشکی قانونی درخواست تعقیب،مجازات وتأدیه دیه داشته باشید.موفق باشید

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
چنانچه سرنشين ماشين را نشناسيد و يا از طريق مالك خودرو شناخته نشود ، پيگيري پرونده نتيجه اي نخواهد داشت