مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند شرکت توسط یکی از اعضای هیات مدیره

سلام
بعد از 9 ماه از فعالیت یک شرکت سهامی خاص با یک عنوان تجاری که مدارک و مستندات اثبات فعالیت با این نام محرز است، یکی از سهامداران و‌ عضو هییت مدیره برند را به نام خود ثبت کرده.
آیا بدوا و‌ یا پس از ارسال اظهارنامه، امکان شکایت کیفری بر اساس ماده 258 قانون تجارت هست؟ بنده سهامدار و رییس هییت مدیره هستم. آیا راسا و شخصا می‌توانم اقدام کنم یا به همراهی مدیرعامل نیاز هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اعضای هئیت مدیر فرقی ندارد که نوع شرکا چه باشد سهامی باشد یا تضامنی یا هر نوع شرکا دیگری . خود شرکت شخصیت حقوقی مستقل دارد و آورده های شرکت برای شرکت است چه مادی باشد و چه معنوی حتی حقوقی تالیفی و اعتبارات مکتسبه متعلق به شخصیت حقوقی شرکت است نه فرد . باید اساسنامه شرکت شما رویت شود همچنین مصوبات شرکت و باقی اسناد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
نیاز به توضیحات مفصل هست با پاسخ کتبی نمی توان راهنمایی مناسبی ارائه نمود