مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی ماده 140 قانون سوم توسعه اقتصادی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید مجرب و گرامی دادراه
آیا میتوان اسناد رسمی مربوط به ماده 140 قانون سوم توسعه اقتصادر را ابطال کرد یا خیر

مادر بنده یک باغچه 2000متری داشتند که از پدرشان به ایشان ارث رسیده بود سال 1398 ایشان فوت کردند و پس از 4 سال متوجه شدیم که برادرم در سال 1382 برای ملک مذکور سند رسمی با قانون ذکر شده گرفته است
سوالم از اساتید گرامی این است که آیا میتوانم نسبت به ابطال آن اقدام کنم و برادر من که مالک نبوده چگونه توانسته سند بگیرد

باتشکر از وکلاء عزیز و گرامی

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان ابطال اینگونه اسناد نیز وجود دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
بله امکان ابطال سند وجود دارد ؛ چگونگی اخذ سند نیاز به مطالعه دارد و اگر برادر یا اداره در صدور سند تخلفی نموده باشند ؛ به مجازات اداری یا کیفری نیز محکوم خواهد شد