مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام شخصی از عموی خود مواظبت و نگهداری کرده است، عمو ازدواج نکرده و تمام برادر هایش پیش از اون فوت کرده اند ،عمو تمام ارث خود راقبل ازمرگ به همان برادر زاده که از اون نگه داری کرده است میدهدالبته چون سی سال پیش بوده یک دست نوشته تنظیم می‌شود باحضور شاهد وشورای روستا وبقیه ی برادر زاده ها که ورثه محسوب می‌شوند وهمان دست نوشته راهمه انگشت می‌زنند که این ارث مال این برادر زاده است وحق هیچ کس دراین ارث نیست خود صاحب مال هم انگشت میزند حال بعد ازسی سال همان اشخاص که انگشت زدن که ارث رانمیخوان مدعی ارث شده اند وقصدشکایت دارند آیا این دست نوشته ارزش دارد یانه؟ ومال به آنان تعلق می‌گیرد یا نه؟ باتشکر.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دست‌نوشته شما بررسی شود در نظر داشته باشید اگر در دست‌نوشته شرایط قانونی رعایت شده باشد در دادگاه قابل اثبات هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر‌ ارجمند بستگی به متن قرارداد دارد.