مشاوره حقوقی رایگان - تضمین کننده صحت و سقم اظهارات موکل که وکیل بااعتمادبه آن اقدام به دفاع از موالش مینماید چیست؟

ایا اسناد و مدارکی که اثبات کننده ی عدم دروغ بودن اظهارات و ادعاهای موکل نزد وکیل است و وکیل بر پایه ی استناد و اعتماد و اعتقاد به صحت و سقم انها اقدام به دفاع موکل می کند ضمیمه قرارداد وکالت میشود تا درصورت عدم صحت آنها یاجعلی بودنشان ازموکل شکایت کند؟

پاسخ ها :

شکایت از موکل مدارک جعلی وکیل موکل