مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز

با سلام خسته نباشی. بدینوسیله به استحضار میرساند که این جانب در سال 12/02/1392 نسبت به خرید باغ به مساحت 3200 متر مربع از آقای که دارای سند محضری بوده و دارای درخت های بالای 12 ساله دارد ، اقدام نموده ام و بهینه کردن تولیدات در باغ نیاز مبرم به برق دارد که با مراجعه به امور اراضی آن اداره محترم با نظر به اینکه تغییر کاربری گردیده است ،دارای پروند ای که مراحل اداری آن تا انتهای آن یعنی قسمتی از اتاق کارگری و نگهبانی را تخریب نموده اند و در زمان مراجعه به دادگاه مذکور با توجه به اینکه سه سال از حکم تخریب آن گذشته ، و پرونده مختومه و حتی خمیرشده و به استان ارسال گردیده است و قابل پی گیری نیست لذا همانطور که استحضار دارید با توجه به اینکه فعالیت های مندرج در تبصره 4 الحاقی به ماده 1 بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمیشوند، لذا انجام اقدامات تکمیلی که حسب مورد لازم و مکمل زیرساخت ها و تاسیسات مورد نیاز تولیدات کشاورزی همچون
1. احداث راههای بین مزارع
2. تاسیسات تامین و انتقال آب کشاورزی و کانالهای زهکشی
3. ایستگاه های پمپاژ و استخرهای ذخیره آب کشاورزی
4. موتورخانه و آشیانه ماشین آلات کشاورزی
5. اتاق کارگری و نگهبان
6. دیوارکشی باغات
7. محل جمع آوری و نگهداری محصولات کشاورزی لذا با توجه به مراتب فوق برای اخذ مجوز یا نامه ای برای مجوز برق چه باید کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

برای دریافت مجوز برق برای باغ شما باید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. باید به اداره برق محلی مراجعه کنید و درخواست مجوز برق را تسلیم نمایید. در این درخواست باید جزئیاتی همچون مشخصات باغ، مکان، منظور از برق و ... ذکر شود.

2. برای صدور مجوز باید اسناد مالکیت باغ را نیز ارائه دهید تا مالکیت شما بررسی شود.

3. باید طرح کلی نحوه تامین برق و تاسیسات برقی در باغ را به همراه درخواست مجوز ارائه دهید.

4. پس از بررسی درخواست شما توسط اداره برق، مجوز لازم صادر خواهد شد و شما می توانید در ادامه تاسیسات برقی را نصب کنید.

5.پس از نصب، بازرسی فنی از تاسیسات شما صورت می گیرد و اگر مورد تایید قرار گیرد، برق فعال خواهد شد.

یادآور می شوم با توجه به پرونده مختومه تخریب، احتمالاً لازم نیست از مساله تغییر کاربری ذکر کنید. امیدوارم مفید باشد.