مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار تعهد دستنویس

سلام وقت بخیر
من با آقایی نامزد هستم، با هم قرار گذاشتیم که یک سری حق و حقوق ضمن عقد به من داده بشه که با مخالفت خونواده ش مواجه شدیم. حالا این آقا برای اینکه خیال من راحت باشه میخوان یک تعهدی بدن مبنی بر اینکه بعد از عقد این حق و حقوق به من داده میشه اما این تعهد به صورت محضری امکان پذیر نیست. میخواستم بدونم آیا میشه یه تعهد دستنویس از ایشون گرفت با امضا و اثر انگشت و آیا در صورتی که ایشون به تعهدشون عمل نکردن میشه بهش استناد کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در حضور و امضای گواهان و شهود باشد بهتر است

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
متن و شروط باید توسط یک وکیل بررسی گردد هر چند که رویه دادگاه گاها در پذیرش یا رد این شروط در عقد نکاح قابل پیش بینی نیست