مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت و غرامت

سلام خسته نباشید،چندروزی بایه خودروسمندتصادف کردم،خودروخودم،راناهست،نزدیک پنجاه ملیون به من خسارت خورده ومقصرهم سمنده،بیمه سمند،بیست ملیون،حداکثرتعهدخسارت مالی داره،که بیمه هم کمترازاون بیست تومن میده،حالامن برای بقیه،خسارت بایدچیکارکنم افت قیمت ماشینموچیکارکنم،اگه میشه راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، میزان خسارت و
مبلغ افت قیمت مشخص گردد

و بعد باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مطالبه خسارت به طرفیت مقصر بدهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام برآورد خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی و سپس مطالبه مبلغ خسارت

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ میتوانید جهت مطالبه کلیه خسارات اعلامی دادخواست به دادگاه حقوقی بدهید .