مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به سازشی که منجر به گزارش اصلاحی شده

سه سال قبل ناخواسته و بدون اطلاع و ناخوانده و با حال بد مشکوک به داشتن کرونا و همراه نداشتن عینک سازشی را امضا نمودم وبلافاصله در جلسه دادگاه به ان سازش اعتراض کردم اما طرفین اصرار به انجام سازش داشتند و نهایتا گزارش اصلاحی صادر شد واکنون پس از سه چهار سال طرف مقابل به تعهدات خود عمل ننموده علی رغم اخذ حکم جلب و کلی دردسرهای دیگر به مفاد سازش عمل نشده ایا اکنون میتوانم درخواست ابطال ان سازش و گزارش اصلاحی را بدهم و پذیرفته میشود ؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید
به چه مرجعی بالاتر میشود شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان ابطال گزارش اصلاحی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر پذیرفته نمی شود