مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام
اینجانب شاغل در شبکه بهداشت و درمان که با شرکت های طرف قرارداد وزارت بهداشت بعنوان منشی مشغول بکار بوده،لذا پس از اجرای قانون تبدیل وضعیت با توجه به عدم وجود پست سازمانی متناسب با مدرک تحصیلی دیپلم،پست متصدی خدمات عمومی برایم تخصیص داده شد،لاکن اکنون بدستور رئیس اداره در قسمت خدمات به کار گمارده شده ام که علی الظاهر خلاف قانون است.فی الحال درخواست راهنمایی دارم.دارای مدرک تحصیلی کارشناسی رشته حقوق می باشم.بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله بسته به اعلام نیاز اولویت جذب نیروی انسانی ان سازمان