مشاوره حقوقی رایگان - تحت فشار قرار دادن برای بخشیدن مهریه

با سلام
خانم متاهلی مرتکب زنا شده و در دادگاه هم ثابت شده، اختلاف شدید میان این زن و شوهرش وجود دارد. زن مهریه را مطالبه کرده و دادگاه قسط بندی کرده است. الان شوهر تهدید کرده که اگر مهریه را نبخشی حکم زنا را که در دادگاه ثابت شده علنی می‌کنم و آبروی خانوادگی زن و اقوام او را در محل زندگیشان می ریزم. اکنون دو سوال دارم: 1) چه تضمین و راه کار قانونی وجود دارد که این زن مهریه را ببخشد ولی باز مرد بی آبروری کند؟ 2) در هر صورت اگر مرد این حکم را علنی کرد و آبروری این زن و اقوامش ریخته شد آیا برای زن یا اقوامش حقی مبنی بر اعادی حیثیت وجود دارد؟ تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سلام هیچ تضمینی وجود ندارد . . آیا حکم زنا مورد اجرا قرار گرفته؟