مشاوره حقوقی رایگان - خانه داخل طرح

سلام خانه وسط شهر دارم که 15 سال شهرداری طرح خیابان گذاشته روش یعنی کل خانه افتاده داخل طرح. پایان کار قدیمی داره بخاطر این که شهرداری بهم جواز نمیداد خودم خونه کوبیدم از اول تمام اسکلت ساختم دوتا اتاق خواب هم طبقه دوم اضافه کردم روش یعنی پایان کار قدیمی طبقه دوم نداشت خودم اضافه کردمـ حالا شهرداری فهمیده کل ساختمان فرستاده کمسیون ماده صد و میگه چون داخل طرح هستش صدرصد تخریب میدیم و میایم خراب میکنیم. ایا راهکاری داره بتونم تبدیل به جریمش کنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد