مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر

سلام من 21 سالم هست و پدری بیمار دارم که قلبش رو عمل کرده و یه کلیه داره و 65 سال سنش هست و نیاز به مراقبت داره و تحت پوشش کمیته امداد به دلیل از کار افتادگی هست. اما من یک برادر دارم که 34 سالش هست و ازدواج کرده یک دختر داره و زنش رو هم طلاق داده دور از ما هم زندگی میکنه و خدمت سربازی هم رفته و از زن اول پدرم هست آیا با این شرایط من میتونم اقدام برای معافیت سربازی کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با وجود برادر شما یا کفالت شما موافقت نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایطی که شما توصیف کرده اید تا حدودی می تواند شما را به معافیت سربازی نزدیک کند . توصیه می شود که درخواست مربوط به معافیت را با دلایلو مدارکی که در اختیار دارید را به واحد مربوط به معافیت سازمان نظام وظیفه تقدیم کنید.