مشاوره حقوقی رایگان - مهر طلاق در شناسنامه

باسلام.دوسال پیش به خانومم حق طلاق دادم،ایشان اقدام کردند وگواهی عدم سازش صادر شد،به گفته ایشان بعدازآمدن حکم طلاق،به دفترخانه مراجعه کردند وطلاق انجام شد.چون اهل شهر دیگری بودند،رفتند.بنده چون درسامانه ثناثبت نام نکردم،هیچ اطلاعی از ثبت طلاق،سندطلاق،آدرس دفترخانه وباقی قضایا ندارم.دوسال هست به گفته ایشان طلاق جاری شده،وبنده شناسنامه م مهرطلاق ندارد،خواهشا دراین خصوص راهنمایی بفرمایید که چکارکنم که مشکل قضایی وکیفری پیدانکنم.
بخدا که نمیدانم درحال حاضر متاهلم یامجرد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ورود به سامانه استعلام طلاق غیابی با کد ملی می توان برای پیگیری پرونده و حکم طلاق غیابی صادر شده علیه استعلام کننده، در تمامی دادگاه های خانواده در سراسر کشور اقدام نمود.