مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پیامک

با عرض سلام و وقت بخیر. من یک هفته پیش دو دادخواست در مجتمع قضایی ثبت کردم در مورد رای هیات حل اختلاف اداره کار، یکی از اونها که مربوط به دادگاه صدر هست، اصلا هنوز پیامکی برای من نیومده. و دومی که بهشتی بود، فقط یک پیامک شماره پرونده اومد، در ثنا پیگیری کردم دیدم ابلاغ و اجراییه صادر شده، اما پیامکی نیومده، حال در مورد اول و مورد دوم چه اقدامی باید انجام بدم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

وقتی که مراحل ابلاغ و صدور اجرائیه انجام شده باشد کاری نمی توانید بکنید.