مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج صحیح مشخصات سجلی در برگ سبز مراکز تعویض پلاک

با سلام خدمت اساتید محترم. بنده چند روز پیش یک دستگاه موتور سیکلت معامله کردم بعد از مراجعه به تعویض پلاک واداره راهنمایی و رانندگی شهرستان و فک شدن پلاک موتور سیکلت متوجه درج اشتباه محل تولد و آدرس و کد پستی خود در برگ سبز موتور شدم و بلافاصله با مرکز تعویض پلاک تماس گرفتم که با بهانه های واهی از زیر مسئولیت شانه خالی کردند حال ازشما سروران گرامی درخواست راهنمایی دارم ممنون.

پاسخ ها :

درج اشتباه مشخصات در برگ سبز اصلاح مشخصات در برگ سبز برگ سبز