مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید
من یه موتور سیکلت خریدم روی سند حجم موتور 125 هستش ولی روی تنه موتور 150 خورده میخواستم بدونم چه مشکلی پیش میاد یا میتونم موتور به فروشنده پس بدم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشکلی برای خرید و فروش به نظر می رسد که وجود نداشته باشد و از این لحاظ منع قانونی وجود ندارد ولی در هر صورت توصیه می شود از طریق پلیس راهور مورد مطروحه را به شکل دقیق پیگیری بفرمائید.