مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش کالا

باسلام و خسته نباشید.
یک عدد سینک امروز به قیمت 6800000تومان فروشنده برای ما فاکتور کرد قرار شد شنبه برم پول و چک بدم وسینک را بیاورم . الان زنگ زده ومیگه من قیمت را اشتباه دیدم و میگه7700000تومان .درصورتی که یک هفته هست داره قیمت اولی را میگه
می خواستم بدونم میتوانم به قیمت اولیه بگیرم چون فاکتور دارم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا از سایت های معتبر و شناخته شده قیمت ان کالا را ارزیابی کنید تا اگر افزایش قیمت لحاظ شده بتوانید اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می رسد که فروشنده با توجه به توضیحات شما ، از قیمت ابتدایی خویش منصرف شده است و قیمت جدیدی را اعلام کرده است. می توانید اظهارنامه مبنی بر الزام به ایفای تعهد را به فروشنده ارسال کنید.