مشاوره حقوقی رایگان - هبه اموال در زمان حیات

سلام روز بخیر.
من شاغل هستم و ازدواج نکردم.
سوالم اینه که با توجه به اینکه با اقوام درجه یک مشکلات زیادی دارم میتونم کل اموالم رو به شخص دیگری هبه کنم؟
و اینکه اگر با این شخص ثالث هم بمشکل بخوریم میتونم هبه رو برگردونم؟
و آخر اینکه اگه کل اموال هبه بشه، بعد از فوت چیزی به اقوام درجه یک میرسه یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است هبه نکنید و صلح عمری انجام دهید و در آن شرط فسخ قرار دهید تا به مشکل حقوقی در آینده برخورد نکنید.